Det går bra att lägga beställningar men det kan fortfarande finnas en del buggar kvar. Meddela gärna om du hittar något fel.
Garanti (Postnord)

Jag kan inte erbjuda någon garanti för att försändelsen kommer fram. Det är 100% postnord ansvar men denna halvststaliga maffia organisation har lyckats förhandla bort sitt ansvar går helt förbi konsument rätten och alla typer av reglement. Det inte är deras problem att saker försvinner. Vill man att de ska göra sitt jobba måste man betala 90-150 kr extra (det var några år sedan jag kollade)! Det finns inget annat företag som kan komma undan med något sådant! Det går heller inte att få någon ersättning för försvunna paket! Inte ens portot får man tillbaks! Jag kan inte ta på mig detta ansvar bara för att postnord lyckts fiffla till sig carte blance! Jag har dock en lösning och det är min egna försäkring! Denna är inte i bruk ännu men för 3% extra så garanterar jag pengarna tillbaks om inte försändelsen är framme enligt postnord spårning. Om postnord slarvad bort paketet men ändå uppdaterad den som levererad eller om de lännar den till fel person gäller inte försäkringen utan den baserar sig på att spårningen stämmer.

  Min försäkring Postnord
Du köper skivor för 100 kr 3 kr ca 70 kr
Du köper skivor för 1000 kr 30 kr ca 70 kr
Du köper skivor för 3000 kr 90 kr ca 70 kr


Dvs det är en bra ide att välja till upp till ca 2500 kr.

Schenker
Numera skickar jag med Schenker. Eftersom som postnord inte behöver garantera leverans göra inte dom det heller. Dock kommer jag troligen byta till DHL snart. Fördelen med schenker/DHL är att de bara skickar spårbart och det är väldigt sällan försändelser försvinner inom Sverige. Hänt 1 gång av 5000 med Schenker. DHL har jag aldrig skickat med förrut men mottagit mycket express och de är bäst i branchen och har aldrig slarvat bort något.SKICK