Det går bra att lägga beställningar men det kan fortfarande finnas en del buggar kvar. Meddela gärna om du hittar något fel.
FRAKT

Nästan alla skivor (inte de ca 2000 första) är invägda exakt på grammet så du ser ofta enkelt hur mycket något väger. Nu har jag bytt till schenker som skickar tunga paket riktigt billigt! Kommer kanske göra undatag och skicka vissa skivor med frimärken men idioterna på Postnord har ingen brevlåda där jag bor och de vägrar fixa det!

Faktiskt vikt Vikt utan emballage/plastfickor Pris
Upp till 5 kg max ca 4600 gram 75 kr
Upp till 10 kg max ca 9500 gram 100 kr
Upp till 20 kg max ca 19000 gram 150 kr

Alla skivor (vissa undantag) packas i plastfickor samt professionellt emballage från t.ex. Sapphire Records. Ibland återbrukar jag emballage som jag själv fått skivor i om det är i bra skick. Jag tar inte ut LP ur inner konvolutet eller lägger små bitar med papper eller plast i CD konvolut. Alla skivor som kommer i askar skickas i askar. Jag är utbränd och pallar inte plocka isär dem. Kanske är detta något jag kan göra i framtiden.


*Jag kommer kanske öppna upp för att skicka skivor med frimärken omdet kan skickas under 100 gram men just nu kör vi bara spårbart. 250 gram med frimärken är 44 kr så det är inte någon stor vinst.

UPPHÄMTNING

Jag kan lämna skivorna på min arbetsplats Batteridoktorn i Solna, Stockholm för upphämtning. Du väljer upphämtning vid betalning. När det är betalat letar jag reda på dem och maila när de finns att hämta i butiken. Adress och vilka öppettider som gäller hittar du på batteridoktorns hemsida.