Det går bra att lägga beställningar men det kan fortfarande finnas en del buggar kvar. Meddela gärna om du hittar något fel.
Trade (English)

Im open for trade on all items for sale on the website. Items marked as TRADE, are only for trade but you can email me your offer if you dont have anything to trade. Im only interested in swedish music. Preferably items not yet on this site. Blues, folkmusic, Jazz and country are of low intrest. Techno, classical and non music are of no interest. My main wantlist is on discogs but any similar records are interesting. I love "Not On Label" items =)

Byten (info in swedish)
Jag byter gärna skivor. Kommer ändå köpa skivor för alla pengar jag får från försäljning. Samlar enbart på svenska musik, artister som passar på denna sida. Dvs de bodde i sverige när skivan spelades in. Även alla svenskspråkiga skivor även om de är från finland/åland etc är intressant. Jag samlar på det mesta men drar gänsen vid klassisk musik, musiksagor för barn och techno och liknande stilar. Blues, Jazz, Folkmusik och Country är av lågt intresse. Mest intressant är indiepop, indierock, Shoegaze, postrock, emo och liknande.

Jag har troligen 1000-tals skivor som inte ens finns på discogs. Och ytterliggare 1000-tals som inte finns till salu där. Väldigt lite av detta har lagts in. Skivor som läggs ut som TRADE är endast för byten. Dels för att de är ovanliga så jag vill gärna ha något lika ovanligt i byte, samt så är det svårt att sätta pris på saker som kanske aldrig har vart till salu tidigare. Dessa kan också säljas i vissa fall. Du är välkommen att lämna ett bud. Men det är ovanliga grejer så kommer nog inte släppa något för under under 100 kr. Så bättre är om du hittar ovanliga svenska skivor i din samling du kanske inte behöver längre så kan vi byta.